Inesse Jewelry AS er et unikt, personlig jewelry konsept.

Designjewelry av gullsmed Inesa Grigaitė-Špučienė.

Jeg er gullsmed som spesialproduserer luksusringer med diamanter og edelsteiner. Jeg produserer egne kolleksjoner inspirert av naturen, mennesker rundt meg og leverer til både private og bedrifter. Jeg lager ringer i 14K gull med og uten diamanter. Er du på jakt etter den perfekte gifteringen eller forlovelsesringen så finner du det hos meg – med skreddersøm! Mine smykker er håndlagde, med den beste kvalitet på diamanter og alt er laget av miljøvennlig resirkulert gull i 14K.

Inesa Grigaite-Spuciene er gullsmed med BI i metalldesign og kunst. Jeg har 10 års erfaring i bransjen med blant annet produksjon av bunadsølv, gifteringer og arbeid med reparasjoner.

Min største glede i hverdagen er å skape nye unike ringer og smykker. Å kunne lage en idé på papir for deretter å utvikle den til en virkelig luksuriøs ring eller smykke er så givende og spennende! Å skape gifteringen du har drømt om eller forlovelsesringer til den forelskede paret er noe jeg lever og ånder for og det som gjør min hverdag interessant!

Det er dette som gjør Inesse Jewelry brand så unikt, og det er dette som gjør Inesse Jewelry til din personlige gullsmed!

Jeg har stor glede av å spesialprodusere drømmesmykker til deg og dine kjære! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, eller finn den perfekte ringen i vår nettbutikk nå!

Smykker – Øredobber – Gifteringer – Stavanger & Sandnes

Din personlige juvelér

Smykkedesign til de som søker,
jakter og finner!